Facebook

Speeltuin Groenendaal is heel geschikt voor het ontvangen van groepen kinderen. Schoolreisjes, kinderfeestjes of uitstapjes van verenigingen worden gegarandeerd een succes! Al jaren zijn wij een vaste stek voor vele scholen en verenigingen in de omgeving. De kinderen vermaken zich de hele dag met schommels, glijbanen, klimmen & klauteren, waterbaan voor de warme dagen en nog veel meer… Wij bieden momenteel twee pakketten aan: het egeltjespakket en het kabouterpakket. U kunt uiteraard ook alleen entreekaartjes kopen, zonder een pakket. De entreeprijs is voor zowel de kinderen als voor de leiding €3,00 per persoon per dag inclusief het toiletgebruik. Natuurlijkis er ook een ijsje of een drankje naar keuze inbegrepen. 

Bij het bezoek aan onze speeltuin kun je een hapje en een drankje kopen aan de snackbar. Naast een lekker kopje koffie of thee en verschillende soorten frisdrank voor de kinderen is er ook ijs en snoep verkrijgbaar. Voor de grotere trek kun je frietjes en (broodjes) kroket of frikandel kopen.

Wil je met een grote groep gebruik maken van onze catering? Dan dient de catering hiervan op de hoogte te zijn. Geef dit door bij de boeking. Zijn er speciale wensen? Zijn er kinderen (of begeleiders) die een suikervrij dieet volgen? Of heb je de friet liever zoutloos? Wil je graag kleinere porties bestellen? Laat het ons weten! Indien mogelijk zal de catering aan het verzoek voldoen.

Wij bieden twee pakketten aan voor schoolreisjes vanaf 25 personen:

Egeltjespakket €3,20 pp
Entree speeltuin
Gratis toiletgebruik
Treinrit met de Speeltuin Express
IJsje

Kabouterpakket €6,00 pp
Entree speeltuin
Gratis toiletgebruik
Treinrit met de speeltuin Express 
Frisdrankje
IJsje 
Frietje + mayonaise (gluten vrij) 

 

Wij hanteren 1 pakket per school. De prijzen van onze horeca zijn te vinden op deze pagina. Voor de begeleiders wordt de prijs van de treinrit (€0,50) van de pakketprijs afgetrokken (tenzij ze natuurlijk ook mee gaan met de trein ;) ). De begeleiders kunnen ipv een ijsje ook een kop koffie of thee krijgen binnen de pakketprijs.  

In onze speciaal ingerichte en ruim overdekte serre staan voor iedere school gereserveerde tafels klaar voor en is er ruimte om de tassen en jassen te plaatsen. In deze ruimte wordt ook gegeten.

Hoewel de speeltuin dagelijks open is, is het wel noodzakelijk om te reserveren voor groepen met meer dan 24 kinderen. Zo kunnen wij overzicht houden over hoeveel gasten wij verwachten, zodat het voor iedereen leuk blijft. Wilt u reserveren, ga dan direct naar ons aanmeldingsformulier en vul deze in het geheel in. Vervolgens sturen wij u een schriftelijke bevestiging.

Tot 7 dagen van te voren kunt u ons laten weten welk pakket en welke aanvullende zaken u wilt.

Mochten de voorspellingen erg slecht zijn, dan kunt u tot 24 uur van te voren via de mail kosteloos annuleren.
Doet u dit later of helemaal niet :-(  Dan rekenen wij annuleringskosten 10% van de gereserveerde totaalprijs met een minimum van 25 euro.

Joomla templates www.joomlashine.com